Omgaan met de coronacrisis

Gepubliceerd op 29 april 2020

Ondanks de beperkingen door corona gaan de werkzaamheden voor Beter Bereikbaar Gouwe door. Het doel is dat projecten niet of nauwelijks vertraging oplopen. De Bestuurlijke Afstemgroep (BAG) wil geen overhaast traject doorzetten in deze periode. Begin juni volgen online bijeenkomsten. Als het weer mogelijk is, worden 'fysieke' bijeenkomsten gehouden. Dat is afgesproken tijdens het overleg van de Bestuurlijke Afstemgroep op 16 april jl.


Hoe meedenken?

Bij de uitvoering van de projecten houden we ons aan de landelijke regels van het kabinet en het RIVM. Verder kijken we samen met de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen, het hoogheemraadschap van Rijnland en de provincie Zuid-Holland hoe zoveel mogelijk mensen mee kunnen denken over Beter Bereikbaar Gouwe. Iedereen bij elkaar laten komen in een ruimte is nu niet mogelijk, terwijl dit wel de voorkeur heeft van de BAG. We willen begin juni online bijeenkomsten organiseren. De BAG wil geen overhaast traject doorzetten in deze periode. Als het weer mogelijk is, worden er weer ‘fysieke bijeenkomsten’ gehouden.

Reageren via Denkmee button tot 19 juni

Meedenken kan via meerdere kanalen: telefonisch, per mail, online, al dan niet in groepen. Sinds kort is het ook mogelijk om via een Denkmee button op de website te reageren. Dit online kanaal is een proef. Om het gebruik van de Denkmee button langer mogelijk te maken, verlengen we de reactietermijn voor de 14 nieuwe ideeën vooralsnog tot 19 juni 2020.

Meer informatie

Zodra meer informatie bekend is over de online sessies en een (herziene) planning in verband met het coronavirus zullen wij hierover berichten.

Mocht u vragen hebben dat kunt u altijd contact opnemen met ons via beterbereikbaargouwe@pzh.nl