luchtfoto Gouwe

Er ligt een uitdaging om de leefomgeving, infrastructuur en economie duurzaam en evenwichtig te vormen. We zoeken samen met onze partners in de regio naar mogelijkheden om vlot en veilig van A naar B te gaan, over de weg, het water, met openbaar vervoer en de fiets."

Gedeputeerde Floor Vermeulen

denk meeU kunt op een aantal manieren meedenken over de voorgestelde maatregelen. Zo worden er een paar keer per jaar werksessies gehouden. De omgevingsmanagers voeren gesprekken met bewoners- en andere belangengroepen. U kunt uw mening mailen naar beterbereikbaargouwe@pzh.nl. Of online via de Denk mee button op deze pagina. 

Werksessies

In juli 2019 zijn de eerste werksessies van fase 2 gehouden. Hiernaast vindt u het verslag daarvan.

In zo’n werksessie kunt u zich laten informeren en met deskundigen in gesprek gaan over de plannen, met kaarten uit het gebied bij de hand.

Deze werksessies zijn voor bewoners(groepen), bedrijven en belangenorganisaties. In december 2019 zijn weer werkbijeenkomsten en ook in 2020.

Uw reactie mailen

Kunt u niet aanwezig zijn bij werksessies, dan kunt u uw reactie ook aan ons mailen, via beterbereikbaargouwe@pzh.nl

Communicatie en informatie

Direct belanghebbenden, zoals bewonersgroepen en belangenorganisaties, worden uitgenodigd voor werksessies. Dit doen we via het e-mailadres dat mensen eerder aan ons hebben doorgegeven, of via belangenorganisaties zoals bewonersgroepen. Ook worden belangrijke momenten aangekondigd in lokale media. En we versturen nieuwsbrieven. U kunt zich daarvoor aanmelden via beterbereikbaargouwe@pzh.nl.

Toelichting Denk Mee button

U kunt nu ook online uw mening geven via de button hierboven. U komt in een beginscherm waarin alle maatregelen op een kaart staan ingetekend.

  1. Klik op een lijn op de kaart of
  2. Zoek een maatregel in de lijst of
  3. Zoek een maatregel via de zoekbalk

U kunt per maatregel een reactie geven. Via de Verstuur button komt uw reactie bij ons terecht. U kunt tot 5 januari 2020 uw mening en nieuwe ideeën doorgeven.

De uiterlijke reactietermijn van 5 januari 2020 is inmiddels voorbij. Het is niet meer mogelijk nieuwe ideeën of uw reactie op de maatregelen in te dienen. Alle ingekomen reacties en ideeën worden de komende periode verwerkt.