Inloopdagen omgezet naar online bijeenkomsten

Gepubliceerd op 15 november 2021

We hebben als team Beter Bereikbaar Gouwe besloten dat onze live ‘inloopdagen situatieschetsen’ in Boskoop op maandag 29 en dinsdag 30 november aanstaande NIET doorgaan. In plaats daarvan houden we WEL online bijeenkomsten over de situatieschetsen.

Waarom doen we dit?

Bij de strengere coronamaatregelen passen geen live evenementen als inloopdagen. We kregen hier al vragen over en hebben er dus voor gekozen om voorzichtig te blijven door niet met z'n allen bij elkaar te komen.

Online situatieschetsen bekijken op 29 en 30 november

We willen u graag de situatieschetsen van de fietsroutes en van de weg bij Boskoop (W20) laten zien. Daarom houden we online bijeenkomsten via MS Teams. Dit is aanvullend op het webinar op 23 november, waarin we het maatregelenpakket en de vervolgstappen presenteren.

De Teams-bijeenkomsten zijn op 29 en 30 november, op diverse tijdstippen en maximaal 15 personen per keer.

U kunt de situatieschetsen vooraf al bekijken via deze pagina.

Wanneer (opnieuw) aanmelden

  • Had u zich aangemeld voor een inloopdag en wilt u de W20-routes bekijken? Dan hoeft u niks te doen. Kwam u voor de fietsroutes? Meld u dan opnieuw aan voor dinsdag 30 november 17.00-18.00 uur.
  • Heeft u zich nog niet aangemeld? Dat kan nog tot 18 november via deze link.

Afmelden

Wilt u of kunt u toch niet bij een Teams-bijeenkomst zijn? Dan kunt u zich afmelden door dat te mailen naar beterbereikbaargouwe@pzh.nl.

Meedenken in 2022

De planning is om in 2022 bijeenkomsten te organiseren waarin u kunt meedenken over de volgende versie van de tekeningen (schetsontwerpen). Ook wij hopen dat dat live bijeenkomsten kunnen zijn.