Vier varianten onderdoorgang Hazerswoude-Dorp

Gepubliceerd op 5 april 2023

In Hazerswoude-Dorp voeren samenwerkende overheden een studie uit naar een mogelijke onderdoorgang op de kruising van de N209 en de Dorpsstraat. Samen met een klankbordgroep van zo’n 15 bewoners hebben wij schetsen en technische tekeningen gemaakt voor deze onderdoorgang. Inmiddels zijn er twee informatieavonden geweest waarop wij aanwonenden en andere geïnteresseerden hebben geïnformeerd, nu is de informatie ook online beschikbaar.

Er is van elke variant een schets en een technische tekening gemaakt. Daarnaast is er een infoboekje met begeleidende informatie. De bestanden vindt u hier:

Inloopbijeenkomst 24 april

We vinden het belangrijk uw mening, zorgen en vragen te horen. Daarom organiseren wij op 24 april een openbare inloopbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de schetsontwerpen en technische tekeningen van de varianten bekijken en in gesprek gaan met de leden van het projectteam en de klankbordgroep.

Let op! Er zijn twee tijdsblokken voor deze bijeenkomst. U kunt kiezen welk tijdsblok u bezoekt. Kunt u vanwege de vakantieperiode niet aanwezig zijn? Geef dit aan in het aanmeldformulier, dan vinden we een digitaal alternatief voor u om uw mening te kunnen geven.

Datum: Maandag 24 april
Tijd 1: 18.00 – 19.15 (inloop vanaf 17.30)
Tijd 2: 19.45 – 21.00 (inloop vanaf 19.15)
Locatie: Dorpshuis de Juffrouw, Dorpsstraat 250 Hazerswoude-Dorp, Podiumzaal

Om deel te nemen aan de bijeenkomst van 24 april moet u zich aanmelden. Dat kan via dit aanmeldformulier.